Klanten aan het woord

“Dankzij VIDM werd de nieuwswaarde van mijn bedrijf duidelijk. Het leverde mij interviews op in NRC Handelsblad, Beau Monde, RTLnieuws.nl, Margriet en Nieuws.nl. En nog steeds blijven de interviewaanvragen binnenkomen.”
Anne Raaymakers, expert Facebookmarketing

“Dank je wel @JannekeVIDM voor je bijdrage aan het succes en je inzichtgevende keynote speech!”
Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH)

“Door je zichtbaarheid wek je vertrouwen, wordt je gezien als expert en straal je succes uit. Janneke vertelde ons in kort bestek waar je aan moet denken om in de media te komen. Met haar tips zal het zeker lukken.”
Adrie den Hertog – Vrouwennetwerk Rijnstreek

“Deze week twee sessies bijgewoond van VIDM. Wat een waardevolle investering van mijn tijd. Heb mezelf beloofd dat ik dit echt écht veel vaker ga doen. Aanrader!”
Sofie Varrewaere – Executive & Personal Coach , Soundboard to CEO and C(-1) Level

“De rond-de-tafelsessies hebben een praktische insteek en zijn direct toepasbaar. De trainers en journalisten weten feilloos en in duidelijke taal te vertellen wat nodig is om zichtbaar te worden én hoe je dat moet aanpakken.”
Fauzia Mahomed Radja – directeur FM Consultancy

“Ik heb hele goede ervaring met VIDM! Dankzij de tips die ik gekregen heb, ben ik zeer vaak in de media gekomen met mijn bedrijf.”
Myra De Wildt – Interim Marketing & Communicatie Manager

“Een inspirerende, waardevolle VIDM Ronde Tafel sessie gehad met vele bruikbare concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt (ik heb aardig wat aantekeningen gemaakt!). Oprichter Janneke van Heugten is een gezellig mens, maar bovenal een ontzettend kundige vakvrouw waarvan je merkt dat ze je écht graag (verder) wil helpen. Als ik haar in een aantal kernwoorden zou moeten omschrijven, komt dit bij me op: integer, eerlijk, enthousiast, inspirerend. Kortom WYSIWYG (What You See is What You Get) en daar hou ik wel van.”
Cynthia Telting, Director #DigiDames

“Janneke is een bevlogen vakvrouw, die laagdrempelig en met veel kennis en passie haar verhaal weet over te brengen. Meerdere invalshoeken van haar visie weet ze te belichten. Ze is een prettig persoon om mee samen te werken.”
Heidy Amory (FAM! Netwerk)

“Mijn complimenten Janneke! Na een enorm enthousiaste presentatie van jou eind vorig jaar heb ik me geabonneerd op Vakerindemedia.nl. Met al jouw tips ben de afgelopen maanden veel in de lokale en landelijke media geweest! De komende weken volgen nog publicaties in de Fiscalert en in de Flair! Ga zo door!”
Hilde Kloosterman

“@JannekeVIDM dankzij jouw tips o.a. in #nrc next”
@Debsvoice (Debby Mureau)

“Heel blij met last-minute hulp persbericht van @JannekeVIDM #top”
@ElseKramer

“Janneke van Heugten heeft op 18 april een inspirerende presentatie gehouden op de landelijke bijeenkomst van Zonta Nederland. Een verhaal waarin het persoonlijke werd afgewisseld met keiharde (onthutsende) cijfers. De verrassende filmpjes en interactie met de zaal maakten het compleet. Een presentatie die stof tot nadenken gaf en waarover na afloop vol lof werd nagepraat. Wat ons betreft een geslaagde dag.”
Brigitte Leferink

“As a Jury-member of the Dutch Award for Female entrepreneurs I became aware of Janneke’s professional coaching in 2007. Then she coached promising candidates for the Award. Nowadays her practical tips and montly Newsletters are valuable for women entrepreneurs, for starters and experienced professionals.
Last month she was succesfull in stimulating all members of the UVON-ZH (Union of Female Entrepreneurs) to be more visable in the media. Her presentations are supported by facts and figures about women visibility and worth to consider by men and women.”
Henny van Egmond- van HeltenKlik om deze aanbeveling te verslepen
voorzitter UVON-ZH (Unie van vrl ondernemers in Zuid-Holland)

“Met dank aan alle tips van @JannekeVIDM is ons persbericht gewoon letterlijk overgenomen door de krant. #cool”
‏@ArankaReeuwijk

“Rondom De Tafel Sessie met @JannekeVIDM is echt een aanrader. Bedankt voor al je input. We gaan voor publiciteit op 15 april! #lummelen.”
@springidee

“Dank je @JannekeVIDM door je tips over ons persbericht komen morgen 2 journalisten naar onze kledingruil, waaronder Trouw!”
@EstaSteyn

“Janneke offered me great help in making myself and my business visible. Within a few weeks after meeting her my PR activities started to result in a radio interview (BNR) and several publications (Parool, Flair, Viva) due to her. I admire Janneke for her energy and expertise in her field.”
Myranda van Leeuwen


“@JannekeVIDM krijg alleen maar positieve reacties op jouw presentatie gisteren bij @netwerkvizi #freepublicity #powervrouw Bedankt!”
‏@EstherMallant

“(1/2)Vandaag met de #GLLB fractie @CarlaBrugmanR en @groenlinkser geweldige mediatraining gehad van @JannekeVIDM : #aanrader

(2/2) @JannekeVIDM bedankt voor de wijze lessen en goede adviezen, nu in de praktijk brengen #gllb #grondstofop”
Fractievoorzitter GroenLinks – Provinciale Staten Limburg

“Vandaag bij de Ronde tafel meeting aanwezig. Ben zeer blij met de tips die ik gekregen heb hoe een goed persbericht te maken. Ben al aan de slag ermee. Helemaal TOP.”
Manuela Correia

“Leuke en interessante ochtend met publiciteitsexpert @JannekeVIDM over hoe je jezelf zichtbaar maakt in de media.”
@OffenbergNicole

@JannekeVIDM dank voor de inspirerende dag.
Veel geleerd en goede tips. 
#politici”#media”
Carla Brugman (GroenLinks – Provinciale Staten Limburg)

“Wij (Rabobank Venray) hebben Janneke van Heugten als spreker ingehuurd om te spreken over de kansen van meer zichtbaarheid in de media. De deelnemers waren vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen. Janneke vertelde een inspirerend verhaal waarbij interactie met deelnemers niet ontbrak. Janneke boeken als spreker is zeker aan te bevelen.”
Sanne van de Loo

“@JannekeVIDM Sta vandaag in Sp!ts met interview. Mét foto, zelf voorgesteld (dankzij jouw tips!) #ucantbwhatucantc! pic.twitter.com/Y9zGxpmgpP
@NicolineHermans

“(1/2) Nuttige mediatips bij #ronddetafel van @JannekeVIDM Wat veel kennis heeft ze paraat!

(2/2) Ik heb zoveel nieuwe inspiratie door @JannekeVIDM dat ik bijna niet weet waar te beginnnen. #media”
@MarelleBoersma

“Super inspirerende sessie hoe je een interview geeft met Janneke van Heugten vidm.nl”
@nobel1106

“Janneke heeft het thema ‘het verhogen van de zichtbaarheid van vrouwen’ op de nieuwjaarsontvangst van FAM! (expertisecentrum voor vrouwenvraagstukken) op een prettige, deskundige en bovenal charmante wijze ingeluid. Zij wist bevlogen de deelnemers te enthousiasmeren en lokte tijdens de talkshow de deelnemers inspirerende uitspraken.”
Charlotte van Dijk-Pieters

“Waardevol ronde tafelgesprek in Veenendaal met veel inspiratie en handige tips van @JannekeVIDM”
@werkbetercoach

“@JannekeVIDM je hebt me enorm geïnspireerd! En dat zal ik de komende tijd laten zien.”
@Montasordening

“Janneke is a very professional lady who has an eye for customer needs. She likes to think and come up with creative proposals. We (Federatie Zakenvrouwen) would surely recommend her to other clients. Besides media training Janneke also appeared to be a suitable chairwoman during our FZ Awards.”
Carmen Breeveld

“Hoe krijg je toegang tot de zichtbaarheid die jij als vrouwelijke professional NU nodig hebt. ‘De Media’ is voor velen van ons een groot, onoverzichtelijk en lastig toegankelijk fenomeen. Door ervaringsverhalen van haarzelf (en dan gaat het gordijn echt omhoog), en hele praktische adviezen kon ik geïnspireerd verder met eigen acties. Ze heeft echt feeling. Dank Janneke. Zeer de moeite waard!”
Lianne Ebbinkhuijsen

“Als voorzitter van EVON ben ik er trots op dat Janneke zich sterk maakt voor zichtbaar vrouwelijk ondernemerschap. Zij weet vrouwelijke ondernemers op een authentieke wijze te adviseren bij het vergaren van Free Publicity. Janneke is een goed voorbeeld van hoe je jezelf op een positieve manier zichtbaar kunt maken in de media. Janneke weet met haar no nonsense benadering en zelfspot iedereen een spiegel voor te houden: als zij het kan, kan ik het ook!”
drs. Judith Bootsman- Wagemaker

Zit u in een ambitieus netwerk?
Nodig Janneke van Heugten dan uit voor een presentatie, workshop of debat.

Wilt u direct aan de slag met het verbeteren van je eigen zichtbaarheid? 
Wacht dan niet langer en ga naar VakerindeMedia.nl.

“Ik heb zo veel plezier van de Skype-coaching die ik via VIDM als voorbereiding op het interview met een journalist van Intermediair heb gekregen.
Inmiddels heb ik in de Opzij, Flow, Management Ondersteuning en Red gestaan. 

Als een journalist contact opneemt dan haal ik meteen de aantekeningen te voorschijn uit ons coachingsgesprek. Ik voel me dan veel zelfverzekerder en professioneler.”
Marloes Bouwmeester

“Dinsdag jouw workshop Free Publicity gevolgd en vandaag al volop bezig mijn nieuwe bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Dank je wel voor je authenticiteit en waardevolle praktische tips.”
Jacqueline Moleman

“Op een netwerkevent van TALK & taste heeft Janneke gesproken over free publicity. Haar publiek bestond uit ondernemende vrouwen, zowel zelfstandig als in dienstverband. De reacties waren enthousiast! In ruim een uur heeft Janneke veel tips gegeven om als ondernemer/bedrijf beter zichtbaar te worden. Als organisator vond ik het erg prettig samenwerken met Janneke!”
Anouk van de Laar

“Janneke heeft mij wijzer en vooral ook enthousiaster gemaakt over de manier waarop je je zichtbaarheid in de media kunt vergroten. Dank je wel Janneke, voor het delen van je kennis en ervaring!”
Susanne Holtackers

“Janneke heeft voor een BezoekK Netwerk-Expert-Event in maart 2012 een top presentatie/mini workshop ‘Me & Free Publicity’ verzorgd. Zij kent de wereld van journalistiek en weet duidelijk en op een leuke manier over te brengen hoe je onder de aandacht komt bij journalisten. De do’s en dont’s. Een avond met eyeopeners en stof tot nadenken.”
Elsbeth van Lienden

“Janneke van Heugten heeft ons concrete en bruikbare adviezen gegeven over het omgaan met pers en publiciteit.”
Marloes Halmans

“Lekker geoefend met @nobel1106: Super inspirerende sessie hoe je een interview geeft met Janneke van Heugten #vidm”
@Adaknol

“Janneke van Heugten heeft veel kennis van zaken, bere-goede tips en heeft een hele prettige en heldere manier om vragen te beantwoorden. Een echte aanrader voor vrouwen die hun zichtbaarheid willen vergroten.”
Ellen Scholten

“Met ontzag denk ik terug aan de workshop Free Publicity. Je hebt me op het spoor gezet. Dank ook daarvoor. Je hebt het toch maar even voor mekaar gekregen, ons een actueel beeld van de mediawereld voor te schotelen, mijn respect. Bedankt voor een uitstekende en sympathieke presentatie.”
Jeanet G. Bruining

“Inspirerende presentatie bijgewoond van Janneke van Heugten. Goede tips en adviezen om zichtbaarder te worden in de media. Tijdens de presentatie gelijk aan de slag was niet altijd makkelijk, wel erg nuttig. Samen met de groep kwamen we tot verrassende resultaten.”
Léontine van Geffen-Lamers

“Janneke van Heugten heb ik meegemaakt als spreker tijdens een event van BezoekK in Zutphen. Janneke is een zeer heldere spreker die ervaringen uitwisselt m.b.t. het thema vrouwen in de media. Maak jezelf zichtbaar ..hoe doe je dat en wat heb je daarvoor nodig? Alle aspecten kwamen aan de orde ..een interactieve avond waar ruimte was, binnen een veilige omgeving, voor een ieder om mee te praten en gehoord te worden. De vrouwelijke ondernemers inclusief ikzelf gingen met nieuwe ideeen, positieve energie en een tas vol tips naar huis!”
Ineke Zweverink

“En weer met dank aan de goede tips van Janneke is mijn persbericht één op één over genomen. Gisteren verstuurd per mail, vandaag al in de krant én de eerste aanmeldingen voor de lezing volgende week donderdag stroomde al binnen. Ik begreep eerst niet waar die vandaan kwamen tot ik hoorde dat de aankondiging al in de krant stond.
Dank je wel voor de goeie tips!”
Aranka Reeuwijk-Willems

“Janneke’s presentation on free publicity gave me new insight on how to communicate with the press. Her tips are very useful and her way of presenting is very inspiring.”
Iekelien Buurman

Zit u in een ambitieus netwerk?
Nodig Janneke van Heugten dan uit voor een presentatie, workshop of debat.

Wilt u direct aan de slag met het verbeteren van je eigen zichtbaarheid? 
Wacht dan niet langer en ga naar VakerindeMedia.nl.

“Janneke’s presentatie is helder en biedt veel ruimte voor interactie. Een inspirerende workshop met handig naslagwerk.”
Petra Heusschen

“Janneke is een zeer ervaren dame. Haar positieve en heldere doel is zeer inspirerend. Deze dame brengt je verder op het gebied van media. Janneke: nogmaals dank, heb er zeker veel aan gehad en leuke contacten aan overgehouden. Jij hebt geen 1 reden voor bescheidenheid/onzichtbaarheid.”
Margriet Spijksma

“Hoe en waarom pikt een journalist juist JOUW persbericht eruit? Janneke van Heugten leert je hoe je zichtbaar wordt en je profileert in de media, met als uiteindelijk doel een evenwichtigere economisch-financiële balans in de waardering van vrouwelijke en mannelijke experts”
Annemarieke Weber

“Het is een genoegen om haar expertise en ervaringen te horen en daarmee aan de slag te kunnen. Ze heeft een enorme ”interne” databank.”
Marijke Huisman

“Een echte aanrader als je meer wilt weten over hoe je de media kunt bereiken. Janneke deelt graag haar expertise en geeft goede tips.”
Carine Vos

“Onlangs volop ideeën opgedaan door Janneke van Vrouwen In De Media. Echt een aanrader! Prettig ook om Janneke nu eens in het echt te ontmoeten. Wat een leuk mens!”
Monica van der Pluijm

“Janneke is een enthousiaste dame. Met haar tips weet ze je propositie te versterken.”
Manon Onrust

“Ik heb al veel aan haar tips gehad”
Tamara Straatman

“Janneke heeft mij heel goed geholpen om inzicht te krijgen in hoe je de pers het beste kunt benaderen. Daarnaast is ze een echte motivator voor collega-ondernemers.”
Josje Kuenen

“Ze is een warm en prettig persoon met een flinke dosis doorzettingsvermogen.”
Wiarda Panman

“Janneke is een inspirerende onderneemster. Zij is zeer vooruitstrevend en op een onderscheidende wijze bezig om vrouwen in Nederland onder de aandacht van de media te brengen.”
Jolanda van Henningen

“Wauw, wat een inspirerende avond! Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Mijn hoofd zit helemaal vol met ideeen…:) Dank je wel dat je zoveel hebt willen geven!”
Jeannette Beelen

“Ik heb veel gehad aan de tips en adviezen van Janneke over persberichten en het benaderen van de media.”
Prema Devi Ishaya

Zit u in een ambitieus netwerk?
Nodig Janneke van Heugten dan uit voor een presentatie, workshop of debat.

Wilt u direct aan de slag met het verbeteren van je eigen zichtbaarheid? 
Wacht dan niet langer en ga naar VakerindeMedia.nl.

“Janneke heeft mij goed inzicht gegeven hoe ik mijn bedrijf onder de aandacht kan brengen in de media en daarmee onder mijn (potentiele) klanten. Een aanrader voor iedere vrouwelijke ondernemer die zich wil laten zien!”
Miranda Broeren

“Janneke van Heugten is een enthousiaste dame die met haar kennis en vaardigheden advies geeft over je externe communicatie (oa website/uitstraling/persberichten). Met haar tips weet ze je propositie te versterken. Ze heeft passie voor haar vak en denkt met je mee!”
Manon Onrust

“Janneke is een vakvrouw die weet waar ze over praat. Ze gaat voorbij aan obligate adviezen maar denkt op een creatieve en doortastende manier met je mee. Waarbij ze rekening houdt met jouw persoonlijkheid, talenten en doelgroep. Door haar hands-on mentaliteit en advies kan je concreet aan de slag.”
Martine Chambone

“De mediaworkshop die ik heb gevolgd bij Janneke was enorm inspirerend. Ik vond het super waardevol. Ik kan nu volop aan de slag met mijn persbericht. De tips in praktijk brengen.”
Mirjam Peppelman

“Complimenten voor je optreden deze week bij She-Vent. Aansprekend en duidelijk, congruent met jouw bedrijf.”
Geesje Duursma

 “Dank voor je prachtige verhaal, ontroerend en mooi. Dank je wel hiervoor.#she2012 “
@martinehamminga

“Superinteressant! Over vrouwen in de media. “@She_Vent: @JannekeVIDM aan het woord #she2012”
@Splendid_China

“Presentatie bij #vrouwenbusyness van Janneke van Heugten boordevol praktische #tips hoe vrouwen zichtbaarder kunnen zijn in de media #VIDM
#VIDM Janneke van Heugten hield ons in bomvolle #Jeruzalemkapel in #Gouda voor dat presenteren in de media en kwestie is van #gewoondoen.
Vond je presentatie gisteren duidelijk en concreet. Top. Dank je wel. “
@coachingvrouwen

Zit u in een ambitieus netwerk?
Nodig Janneke van Heugten dan uit voor een presentatie, workshop of debat.

Wilt u direct aan de slag met het verbeteren van je eigen zichtbaarheid? 
Wacht dan niet langer en ga naar VakerindeMedia.nl.

“Zeer interessante presentatie van janneke #vidm bij @vrouwenbusyness”
@colorinfo

“Dank voor je inspirerende verhaal over vrouwen in de media, vanavond in Gouda! #vidm”
@dafned

“Boeiende avond bij @vrouwinderegio door @VIDMnl “Vergroot je zichtbaarheid en geloofwaardigheid”. Zeker als vrouw!”
@DianaPolder

“Zit toch wel te genieten hier bij presentatie @JannekeVIDM van #vidm: waar ergeren journalisten zich aan, herkenning en LOL”
@harmkeO, journalist

“@harmkeO ja, kan ik mij voorstellen dat het leuk is! Ik vind #janneke van @VIDMnl een inspirerend verhaal hebben én vertellen!”
@mooisteplekje

“Inspirerende avond gehad met @JannekeVIDM. Dank je wel @vrouwinderegio.”
@fionadeheus

“Goeie lezing gisterenavond, veel geleerd van #VIDM @JannekeVIDM. Dank!”
@EllesSpruyt

“Wow, Janneke van Heugten toverde opeens m’n kernkwaliteit tevoorschijn tijdens haar presentatie vanavond.”
@godishaH

“Erg leerzaam gastcollege van Janneke van Heugten! Goede tips over free publicity en ondernemerschap. #Vrouwenindemedia”
@Wout_CI

“Leuk Gastcollege gehad by Janneke van Heugten #vrouwenindemedia.
@JannekeVIDM ik vond t erg interessant, heb bewondering voor uw inzicht en uw streven!”
@mini_mc22

“Vanmiddag n onwijs leuke, nuttige én inspirerende workshop #freepublicity gevolgd bij @VIDMnl. Aanrader!!”
@Yoursshuly

Zit u in een ambitieus netwerk?
Nodig Janneke van Heugten dan uit voor een presentatie, workshop of debat.

Wilt u direct aan de slag met het verbeteren van je eigen zichtbaarheid? 
Wacht dan niet langer en ga naar VakerindeMedia.nl.

“Vandaag waardevolle workshop gehad van @JannekeVIDM ; waarvoor dank! Van de week snel aan de slag met nieuw persbericht!”
@martine_laros

“Inspirerende workshop Free Publicity gevolgd @JannekeVIDM met praktische handvatten en constructieve review op mijn 1e persbericht. Bedankt!”
@LauraMensingh

“Wow lekker tempo workshop #VIDM. Zichtbaar en Geloofwaardig!”
@JokeHagedoorn

“@JokeHagedoorn @VIDMnl Wij hebben m ook gevolgd, interessant en goede contacten aan over gehouden! #actiefmeedoen”
@Olijverie

“@JannekeVIDM Dank je wel voor weer een leuke en leerzame #workshop #Comfortabelzichtbaarindemedia.”
@FranziskaSzabo

“De #workshop wordt comfortabel zichtbaar in de media van @JannekeVIDM is een aanrader.”
@Trans4mate

“Als je de workshop Comfortabel Zichtbaar in de Media nog niet hebt gevolgd, maar twijfelt of je wel of niet zult gaan: doe het! Je leert kijken door de bril van journalisten en redacties, je weet wat je wel en niet moet doen om zichtbaar te worden en je gaat naar huis met een stevig becommentarieerd persbericht. Janneke van Heugten, dank je wel voor je energieke leiding van deze dag en alle informatie!”
Carola Kruijswijk

“Inspirerende ochtend gehad bij @JannekeVIDM met veel nuttige mediatips. Ook hier geeft een persoonlijk verhaal veel impact #storytelling”
@Taaltastisch

“Ronde tafelsessie over persbenadering levert inzicht.”
@Adaknol

“Nogmaals heel hartelijk dank voor de geweldige workshop. Heel prettig, duidelijk en overzichtelijk. Ik heb er veel van opgestoken.”
Gerda Venema

“Inspirerend en waardevol seminar van VIDM afgelopen vrijdag. Ik zie uit naar de volgende. http://owl.li/sYFo5 “
@GemengdDubbeln

“Was helemaal leuk! Ben nu fan van @JannekeVIDM”
@RadboudVisser

“Leerzame middag gehad met @Jannekevidm, tips gekregen, journalisten ontmoet”
@anitaterlouw

“En wat was het een ontzettend leuke middag gisteren bij #vidm.”
@PauLaLaning

“Vrijdag 7 maart 2014 organiseerden wij van Putten TV in samenwerking met hotel zalencentrum “Hof van Putten” het lokale lijsttrekkers debat. 24 uur daarvoor kregen we het bericht dat de debatleider verhinderd was. Voorgesteld werd om Janneke van Heugten dit te laten doen. Aarzelend zijn we daar mee akkoord gegaan, want hoe kan iemand, die lokaal onbekend is, zich inleven in de plaatselijke problematiek van de lokale politiek.
Maar wat een verademing is deze meid, met een flair, van wie doet me wat wist ze in no time de volle zaal en de lijsttrekkers voor zich te winnen en in vlot tempo de diverse onderwerpen (zorg, verkeersveiligheid en handhaving) de revue te laten passeren. Met oog voor detail, liet zij voor- en tegenstanders, to the point hun standpunten verdedigen. Na afloop was een ieder het er over eens dat mede dankzij haar inzet het debat meer dan geslaagd genoemd kon worden. Ook daarna kregen van kijkers enthousiaste complimenten toe gemaild.”
Peter van Essen, Putten TV

Zit u in een ambitieus netwerk?
Nodig Janneke van Heugten dan uit voor een presentatie, workshop of debat.

Wilt u direct aan de slag met het verbeteren van je eigen zichtbaarheid? 
Wacht dan niet langer en ga naar VakerindeMedia.nl.

Comments are closed.